Työskentelen valtionhallinnon alaisuudessa toimivassa organisaatiossa.  Miettiessäni organisaatiomme sosiaalisen median käyttöä, näkisin että voisimme käyttää sosiaalista mediaa asiakkaiden informoimiseen sekä auttaa asiakkaita myös lähestymään meitä helpommin sosiaalisen median kautta.

Koska organisaatiomme toiminta on viranomaistoimintaa ja käsittelemmekin suurilta osin asiakkaiden toimittamia salassa pidettäviä asiakirjoja, asettaa se paljon rajoitteita sosiaalisen median käyttöön, sekä sen kautta tapahtuvaan asiakaspalveluun. Tämä tarkoittaa siis, että emme pysty julkisesti palvelemaan asiakkaita sosiaalisen median tarjoamissa sovelluksissa ja ympäristöissä, koska tieto jota voimme tuoda esiin kaikkien nähtäville on hyvin rajoitettua.

Organisaatio voisi kyllä  tehdä esimerkiksi ohjeistuksia sosiaaliseen mediaan, jotka olisivat asiakkaiden helposti löydettävissä.  Näin ollen se auttaisi varmasti myös organisaation henkilöstöä, kun asiakkaat saisivat parempaa tietoutta asiakirjoista joita hakemuksen mukana tulee toimittaa.  Näkisin kuitenkin, että jos organisaatiomme ottaisi sosiaalisen median vahvasti ja näkyvästi käyttöön, voisi se auttaa asiakkaita näkemään organisaatiomme entistäkin asiakasystävällisemmäksi.